Opvangvormen

U kunt op Kindcentrum het Stroomdal op doordeweekse dagen van 7.00 – 19.00 uur terecht voor kinderdagopvang (0 tot 4 jaar), peuteropvang/peuterarrangement (2 tot 4 jaar), voor- en naschoolse opvang (4 tot 13 jaar) en vakantieopvang.

In ons kinderdagverblijf bieden wij opvang aan de allerjongste kinderen op een kleinschalige, huiselijke plek. Ben je baby? We verzorgen je met aandacht! Lekker op de arm liggen, wiebelen in de wiebelstoel of tijgeren in de grondbox. En natuurlijk even slapen (buiten in een slaaphuisje of binnen). Ben je dreumes? Ontdek maar binnen en buiten wat er allemaal is. Je maakt je eerste knutselwerkje, eet een fruithapje of gaat mee in de bolderkar voor een uitstapje. Ben je peuter? Dan speel je misschien ook wel in de hal, in de kleuterklas of op het kleuterplein. Zo is de stap naar groep 1 straks wat minder groot. We spelen spelletjes die verschillende ontwikkelgebieden stimuleren. Hiervoor gebruiken we het programma 'Uk en Puk'. 

Na schooltijd bieden we buitenschoolse opvang aan in een aparte ruimte. Daar kunnen kinderen lekker ontspannen en spelen. Kinderen kiezen zelf of ze meedoen aan activiteiten die worden aangeboden. Iedere week stellen we een ander activiteitenaanbod samen, we maken hierbij gebruik van Doenkids. In de vakantie naar de BSO? Dan zorgen we voor leuke uitstapjes of workshops zodat de opvang een echt vakantietintje krijgt!

Voor schooltijd bieden we voorschoolse opvang aan.

Wilt u uw kind(eren) direct aanmelden? Dat kan. Ga daarvoor naar de pagina 'Aanmelden en tarieven'. U kunt ook contact opnemen met de backoffice van de kinderopvang van CKC Drenthe, tel. 0592-409865 of mail kinderopvang@ckcdrenthe.nl.