Ik zoek een basisschool

 

Een school kiezen

Een school voor uw kind(eren) wilt u met zorg kiezen. Het is de plek waar u uw kind(eren) voor langere tijd aan toevertrouwd. Voor een goede kennismaking nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvend gesprek. Uw zoon of dochter is natuurlijk ook welkom! Tijdens het gesprek geven wij u meer informatie over ons kindcentrum en kunt u uiteraard vragen stellen. Ook maken we een rondgang door het gebouw en kijken we in de groepen, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van de sfeer, werkwijze en de inrichting. 

Tussentijds instromen

Door verhuizing en/of verandering van school stromen er ook tussentijds kinderen in. Om tot een zo goed mogelijk besluit over toelating te komen, volgen we een procedure die recht doet aan alle betrokkenen. De toeleverende school stuurt ons een onderwijskundig rapport. Met de gegevens hiervan kunnen wij ervoor zorgen dat de overgang zo soepel mogelijk verloopt.

Rondleiding aanvragen

U kunt via dit formulier vrijblijvend een rondleiding aanvragen. Wij nemen na ontvangst zo snel mogelijk telefonisch contact op om een afspraak in te plannen.